Bericht versturen
Zhengzhou shanghe electronic technology co. LTD
Contacteer ons

Contact Persoon : Lily

Telefoonnummer : +8615638813509

WhatsApp : +8615638813509

Free call

Shanghe Technology Hoogte, gewicht en lichaamsvet: persoonlijke butler voor een gezond leven

November 6, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Shanghe Technology Hoogte, gewicht en lichaamsvet: persoonlijke butler voor een gezond leven

Shanghe Technology Hoogte, gewicht en lichaamsvet: persoonlijke butler voor een gezond leven

 

 

De lengte-, gewicht- en lichaamsvetskaal is een gezondheidsinstrument dat metingen van lengte, gewicht, lichaamsvetpercentage en andere indicatoren integreert.Het geeft ons gegevens over verschillende lichaamsindicatoren door middel van eenvoudige staande of aanraakmetingen, die ons helpt onze gezondheidstoestand te begrijpen.

- Ik weet het niet.

SH-V9 intelligente lengte, gewicht en lichaamsvet all-in-one machine heeft een elegante uitstraling en een mooie vorm.Het is een high-end multi-functionele fysieke onderzoek machine die gebruik maakt van ultrasoon sensoren van hoge precisie, nauwkeurige balansstraalweerstandsstressensoren, en de vierelektrode bio-elektrische impedantiemethode (BIA) voor het menselijk lichaam. ), kan meer dan tien gezondheidsindicatoren meten, zoals lengte, gewicht,en vetmassa tegelijk, en ondersteunt intelligente besturingssystemen zoals spraakomroep en elektronisch display, waardoor het handig is voor meetpersoneel, medisch personeel, fitnesscoaches, enz.het uitvoeren van lichamelijk gezondheidsbeheer en voedingsrichtlijnen en -voorstellen. .

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Shanghe Technology Hoogte, gewicht en lichaamsvet: persoonlijke butler voor een gezond leven  0

 

Het gebruik van de lengte-, gewicht- en lichaamsvetschaal is heel eenvoudig.

- Ik weet het niet.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de lengte-, gewicht- en lichaamsvetwaarde op een vlakke grond wordt geplaatst om hellingen of obstakels te voorkomen die de meetresultaten kunnen beïnvloeden.zorg ervoor dat je voeten stabiel zijn en niet bewegen of trillen.

Ga op de weegschaal staan, met je gezicht naar het scherm gericht, en sta stevig op de weegschaal met beide voeten.De weegschaal meet automatisch uw lengte en gewicht en toont deze op het scherm..

Meet lichaamsvetpercentage: Nadat u uw lengte en gewicht heeft gemeten, kunt u uw geslacht en leeftijd selecteren en vervolgens de vethandgreep vasthouden om uw vetcompositie te meten.Dit proces duurt meestal een paar seconden..

U kunt ook via de mobiele app meer gedetailleerde analyserapporten bekijken.

- Ik weet het niet.

Als een gebruikelijk instrument voor gezondheidstoezicht thuis, kan de lengte, gewicht en lichaamsvet schaal ons een handige referentie bieden voor gezondheidsgegevens.lichaamsvetpercentage en andere indicatorenBij gebruik, met aandacht voor het behoud van een stabiele houding, passende kleding, kalm blijven,regelmatige kalibratie en onderhoud kan de nauwkeurigheid van de meetresultaten garanderenHet belangrijkste is om niet teveel te vertrouwen op de resultaten van de lengte, gewicht en lichaamsvet schaal.gebruik het als een van de referentiegegevens en maak een uitgebreid oordeel in combinatie met het advies van uw arts of fitnesscoachLaten we samen aandacht besteden aan onze gezondheid en ons richten op een gezond leven!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in